Unelma isosta talosta

osta omaksi ja toteuta unelmasi

Miten tästä eteenpäin? Hinta?

Rakennustyöt ovat vesikattovaiheessa. Töitä jatketaan, kunnes uusi omistaja ilmoittautuu. Kiinteistö myydään rakentajaperheen ulkomaille muuton vuoksi. Rakennus tehdään avaimet käteen, haluttuun valmiusasteeseen tai myydään sellaisenaan kuin juuri nyt, ostajan toivomuksen mukaan. 

Kiinteistön kokonaishinta valmiina on varuste- ja laatutasosta riippuen 400 000  eurosta ylöspäin. Kun katsoo rakennuksen neliömäärät, on itsestään selvää, ettei sen alle pysty tekemään mitään. Ratkaisut, jotka uusi rakennuttaja tekee, kannattaa miettiä kokonaisuutena. Toteutuuko määritelmät kivitalo, passiivitalo jne. Kokonaisuus olisi helppo pilata esim. asentamalla pelkästään suora sähkölämmitys, tekemällä kevyet väliseinät kipsilevyistä, tinkimällä ikkunoiden laadusta jne.

Mitä maksaa tässä vaiheessa?

Myyntihinta tällä hetkellä olevassa valmiudessa 238 000 €.Mistä koostuu ? 

Tontti, tontin raivaus, tie 

Maanrakennustyöt 

ARK- ja rakennesuunnittelu  

Perustukset 

Rungon kaikki kiviainekset ja teräkset   

Rungon pystytystyö kokonaisuudessaan 

Kattorakenteet 

Kunnallistekniset maksut 

LVI-tekniikka (varaaja, salaojat)Mitä tulee maksamaan ? Monitaitoinen rakentaja, joka myös osaa ostaa, tekee talon valmiiksi tietysti huomattavasti pienemmällä rahalla kuin avaimet käteen ostaja, oman työn osuus aina ratkaiseva tekijä. 

Ostaja saa täydet oikeudet piirustuksiin sekä kaiken tarvittavan dokumentaation. Tärkeimmistä hankinnoista myös kopiot ostokuiteista. Teknistä yhteistyötä tehdään kaikista osa-alueista, mitä ostaja kokee tarpeelliseksi. Annamme tietotaitoa käyttöön myös jatkorakentamiseen.

Alueella on videovalvonta. Työmaa-alueelle on jo turvallisuudenkin takia pääsy kielletty. Näytöstä voi sopia ottamalla yhteyttä puhelimitse, puh.044-2608345.  

Kaikki kiinnostuneet voivat siirtyä suunnittelemaan omaa versiota unelmatalosta. Poikittaisia, kevyitä väliseiniä voi vielä paljonkin sovitella uuteen uskoon, jos siihen on tarvetta.